Kenedi szelet

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 4 tojásból piskóta

a kakaós laphoz

  • 30 dkg liszt
  • 10 dkg zsír
  • 3 dkg kakaó
  • 1 csomag sütőpor
  • 5 dkg porcukor
  • 1 db tojás
  • pici tej

a krémhez

  • 5 dl tej
  • 3 ek liszt
  • 1 csomag vaniliás cukor
  • 20 dkg margarin
  • 30 dkg porcukor

Elkészítés

A kakaós laphoz valókat alaposan összegyúrjuk, 2 lapot nyújtunk belőle. Előmelegített sütőben sütjük. Közben az 5 dl tejből és a lisztből, vaníliáscukorból lágy krémet főzünk. A margarint és a porcukrot habosra keverjük. Ha a tejes krém kihűlt, hozzáadjuk. Megtőltjük a lapokat, a piskótalap kerüljön középre. A tetejét csokimázzal öntjük le.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.